Privatno preduzeće, od svog osnivanja 1988. godine sledeći tendenciju razvojnog usavršavanja, danas predstavlja moderan Auto Centar, koji svojom organizacijom posla i stručnim kadrom garantuje brzu, efikasnu i kvalitetnu uslugu.

Važno je napomenuti da je Bogunović d.o.o. kao ovlašćeni diler i serviser specijalizovan za održavanje vozila iz grupacije FIAT GROUP AUTOMOBILES S.p.A. Svoj renome auto centar gradi na poslovnosti, kvalitetu usluga i posvećenosti klijentima, a razvojnu politiku temelji na zahtevima savremenog tržišta, što dokazuje tehničkom opremljenošću za servisiranje svih sistema na vozilima.

Glavna prednost Auto Centra Bogunović

u odnosu na druge, jeste što pruža kompletnu uslugu pri čemu je sa odnosom cena/kvalitet jedan od lidera na tržištu servisiranja vozila. Upravo je ovu profesionalnost prema poslu prepoznao i menadžment Fiat Automobili Srbija koji je u svoju ovlašćenu mrežu uvrstio upravo i Auto Centar Bogunović. Lociran na samoj granici Novog Beograda i Zemuna, na manje od 2km od auto puta, servis se nalazi na lokaciji pristupačnoj iz bilo kog dela grada.

%
ZADOVOLJSTVO KUPACA
SERVISIRANJA DNEVNO
TEHNIČKIH PREGLEDA DNEVNO
DIJAGNOSTIKA DNEVNO
 • Jako dobra usluga, ovo je ovlašćeni Fiat servis. Sve preporuke ljudi su pravi profesionalci, ljubazni i uslužni. Kad se sve završi spakuju rezervne deleove čak su insistirali da probamo zajedno vozilo kako bi videli da li je ok i da li treba jos nešto dodatno uraditi.

  MIROSLAV ĐURIĆ
 • Задовољан сам услугама ауто сервиса Богуновић. Овде годинама долазим и радим регистрацију кола. На једном месту можете све завршити без одласка у МУП. Наравно, ако је потребна замена таблица, онда је одлазак у МУП неопходан. Екипа која ради регистрацију и технички преглед је добра и уходана. Све похвале са моје стране. 🙂

  ПРЕДРАГ КОСИЋ
 • Odličan servis, vrlo profesionalno su otklonili kvar koji nisu mogli da mi reše u 4 prethodna servisa. Cene rada su iste kao u nekim garažicama gde sam ranije održavao kola. Prezadovoljan...

  NEMANJA LUKIĆ
 • Krajnje korektan i profesionalan odnos prema klijentima. Servis moderan, vrhunski opremljen. Osoblje stručno, predovodjeno profesionalnim i ljubaznim gazdom Bogunovicem. Svaka preporuka za ovaj servis.

  ŽIKA BUTAČEVIĆ

OPŠTE INFORMACIJE O SERVISU

Mi Vam možemo pomoći sa svim, od zamene ulja do promene motora.
Auto Centar svojom organizacijom posla i stručnim kadrom garantuje brzu, efikasnu i kvalitetnu uslugu.

AUTO MEHANIKA

Automehaničarsko odeljenje poseduje mašinu za ispitivanje i čišćenje dizni, mašinu za ispiranje delova kao i mnoge druge uređaje neophodne za obavljanje delatnosti.

FARBARSKO-LAKIRERSKI RADOVI

Farbarsko-lakirerska radionica ima kapacitet od 8 radnih pozicija za pripremu vozila, poseduje komoru za farbanje, mikser za mešanje boje, grejače za brzo sušenje i ostale neophodne alate i opremu.

TEHNIČKI PREGLED I OSIGURANJE

Posedujemo licencu za obavljanje tehničkog pregleda. Obezbeđujemo usluge osiguranja u saradnji sa Dunav i Delta generali osiguravajućim kućama.

AUTO LIMARSKI RADOVI

Na raspolaganju imamo 2 šablona kao i uređaj za merenje geometrije karoserije 3D tehnologijom, osposobljena je za rad putničkih i kombi vozila svih vrsta i brendova.

DIJAGNOSTIKA KVAROVA

Servis raspolaže radnim mestom za dijagnostiku vozila koje je opremljeno sa najsavremenijom opremom i dijagnostičkim uređajima.

AUTO ELEKTRIKA

Imamo 2 radna mesta za električarske radove od kojih je jedno opremljeno dizalicom od 3t. Posedujemo sve potrebne alate i uređaje za proveru ispravnosti instalacije i vezanih komponenti.

MOGUĆNOST ONLINE ZAKAZIVANJA PREGLEDA ZAKAŽITE PREGLED

© Fiat Servic Bogunović 2018. powered by ZDRA Branding