Fiat Bogunović - Kalkulator registracije vozilaFiat Bogunović - ovlašćeni servisPoruči deoZakazivanje servisaPitajte servisera

Prodaja originalnih rezervnih delova

Bogunović D.O.O. u svom sastavu ima službu koja se bavi uvozom, veleprodajom i maloprodajom originalnih rezervnih delova Fiat grupe (Fiat, Fiat Professional, Alfa i Lancia).

Samo sa originalnim rezervnim delovima, vaš automobil će nastaviti da vam osigurava bezbednost u svim situacijama u toku vožnje, jer su originalni rezervni delovi testirani i provereni od strane samog proizvođača. Originalni rezervni delovi omogućavaju vašem automobilu adekvatno održavanje tokom vremena zadržavajući najbolje performanse u pogledu sigurnosti i ekonomičnosti.

Magacin raspolaže velikim lagerom rezervnih delova a za delove koje trenutno nemamo na stanju je obezbeđen veoma kratak rok isporuke od 7-9 radnih dana direktno od proizvođača Fiat Group Automobiles S.p.A. - Torino.

Služba delova ima posebno razvijenu logistiku koja se bavi konstantnim praćenjem i prilagođavanjem zahteva tržišta.

Jednostanvim popunjavanjem formulara možete dobiti sve informacije za rezervne delove koji vas interesuju, kao što su raspoloživost, poručivanje i status poručenih delova, cena, posebne pogodnosti i slično ili nas kontaktaktirajte telefonom.

Greška
Greška
Greška
Greška
Greška
Greška

Želim da primam obaveštenja o akcijama, popustima i povoljnostima u FIAT servisnoj mreži.

Uspeh Upit je uspešno prosleđen, a odgovor će biti poslat na vašu e-mail adresu.
Ukoliko nam budu potrebne dodatne informacije, služba rezervnih delova će Vas kontaktirati telefonskim pozivom.
Greška Greška! Pokušajte ponovo kasnije!

ili nas možete kontaktirati putem telefona.

Bogunović d.o.o.
Tošin Bunar 92b, Zemun
11000 Beograd
+381 (0)11 319 01 68
+381 (0)11 319 01 30
+381 (0)11 319 00 57
Radno vreme:
radnim danima: 08-17h
subotom: 08-14h
Fiat