AUTO LIMARSKI RADOVI

Limarska radionica ima na raspolaganju 2 šablona kao i uređaj za merenje geometrije karoserije 3D tehnologijom, osposobljena je za rad putničkih i kombi vozila svih vrsta i brendova.U sklopu limarskih radova možete obaviti i bravarske radove. Montažno/demontažne usluge, podešavanje šarki vrata, popravka cilindara brave, sistema poluga i dr.

U sklopu auto centra Bogunović možete zameniti kao i naručiti vetrobransko staklo, skinuti folije sa satakala kao i ispolirati farove Vašeg vozila.

U sklopu auto centra Bogunović možete zameniti kao i naručiti vetrobransko staklo, skinuti folije sa satakala kao i ispolirati farove Vašeg vozila.

Auto limarske usluge:

U našem servisu možete obaviti različite vrste auto limarskih radova:

 • Limarski radovi
 • Bravarski radovi
 • Montažno/demontažne usluge
 • Podešavanje šarki vrata, popravka cilindra brave, sistema poluge
 • Skidanje folije
 • Poliranje farova
 • I mnoge druge.

Najćeđće postavljana pitanja:

 • Šta obuhvataju lilmarski radovi?

  U najčešće auto limarske radove spadaju:

  – Popravke na svim tipovima vozila, od korozija do teških havarija…
  – Rastavljanje i sastavljanje automobila
  – Popravljanje metalnih delova
  – Popravljanje plasticnih delova
  – Saniranje rdje
  – Priprema površine za nanošenje boje i laka

  Predmet popravke mogu biti: havarisana, slupana, trula i ostala vozila.

  Uz limarske radove vrši se zaštita od korozije, zamena krila, zamena vrata, zamena krova, zamena haube, zamena rubova, zamena polušasije, peglanje svih limarskih delova, krplenje branika i delova od plastike

 • Kako ide proces pregleda i popravke limarije?

  Autolimar nakon preuzimanja automobila od korisnika vrši detaljan pregled oštećenog vozila. Nakon toga utvrđuje stepen i vrstu štete, kao i vreme potrebno za popravku vozila. Tokom pregleda automobila on određuje koji delovi se mogu samo popraviti a koji moraju biti kompletno zamenjeni. Karoserija se rastavlja delimično ili potpuno, u zavisnosti od procene oštećenja nakon čega sledi izravnanje ulegnuća metalnih delova i iskrivljene karoserije. Potom se uklanjaju oštećenja mehaničkim udarcima ili korodiranjem. Posle ugradnje svih prethodno skinutih delova slede završni radovi na karoseriji i zaštita popravljenih delova, kao i zaštita kompletne karoserije.

 • Koliko je ozbiljna pojava korozije na vozilu?

  Posle hladne zime moguće je da ćete pored raznih oštećenja automobila primetiti i koroziju na nekim delovima limarije. Iako na prvi pogled ne izgleda tako ona može ostaviti ozbiljne posledice na putnike u vozilu u slučaju saobraćajne nesreće. Naša preporuka je da ovu vrstu oštećenja uvek tretirate kao primarnu i sprečite posledice.

© Fiat Servic Bogunović 2018. powered by ZDRA Branding