Fiat Bogunović - Kalkulator registracije vozilaFiat Bogunović - ovlašćeni servisPoruči deoZakazivanje servisaPitajte servisera

Usluge

Kompletnost usluge se ogleda u sledećim celinama:

Dijagnostika kvarova

Dijagnostika kvarova

Servis raspolaže radnim mestom za dijagnostiku vozila koje je opremljeno sa najsavremenijom opremom i dijagnostičkim uređajima.

Auto elektrika

Auto elektrika

Servis ima 2 radna mesta za električarske radove od kojih je jedno opremljeno dizalicom od 3t. Oba radna mesta su opremljena svim potrebnim alatima kao i uređajima za proveru ispravnosti instalacije i vezanih komponenti.

Auto mehanika

Auto mehanika

5 radnih mesta je osposobljeno za sve vrste automehaničarskih radova i svako radno mesto je opremljeno svim pripadajućim alatima kao i dizalicama nosivosti od 3-4t. Automehaničarsko odeljenje poseduje mašinu za ispitivanje i čišćenje dizni, mašinu za ispiranje delova kao i mnoge druge uređaje neophodne za obavljanje delatnosti.

Servis auto klima

Servis auto klima

Servis obavlja popravke sistema auto klima od 1996 godine. Dugogodišnjim iskustvom, servis je usavršio tehnologiju dijagnostike kvarova i opravki. Snabdevenost najnovijim alatima, opremom i kompletnom paletom rezevnih delova svih marki i tipova vozila, servis efikasno odgovara svim zahtevima tržišta.

Auto limarski radovi

Auto limarski radovi

Limarska radionica ima na raspolaganju 2 šablona kao i uređaj za merenje geometrije karoserije 3D tehnologijom, osposobljena je za rad putničkih i kombi vozila svih vrsta i brendova.

Farbarsko-lakirerski radovi

Farbarsko-lakirerski radovi

Farbarsko-lakirerska radionica ima kapacitet od 8 radnih pozicija za pripremu vozila, poseduje komoru za farbanje, mikser za mešanje boje, grejače za brzo sušenje i ostale neophodne alate i opremu. Za farbanje i lakiranje površina koriste se originalne boje preporučene od samog proizvođača uz miligramsku preciznost odnosa za dobijanje prave nijanse.

Bravarski radovi

Bravarski radovi

Montažno/demontažne usluge, podešavanje šarki vrata, popravka cilindara brave, sistema poluga i dr.

Vulkanizerske usluge

Vulkanizerske usluge

Sva potrebna oprema za vulkanizaciju guma, opcija punjenja guma azotom.

Tehnički pregled vozila i usluge osiguranja vozila

Tehnički pregled vozila i usluge osiguranja vozila

Servis poseduje licencu za obavljanje tehničkog pregleda na putničkim vozilima. Obezbeđujemo usluge osiguranja u saradnji sa Dunav i Delta generali osiguravajućim kućama, kao i usluge ispune kompletne prateće dokumentacije, overa saobraćajne dozvole i podizanje iste iz MUP-a.

Pranje vozila

Pranje vozila

Pranje vozila obavlja se tehnologijom beskontaktnog pranja kako bi se izbeglo eventualno grebanje boje i laka.

Prodaja rezervnih delova

Prodaja rezervnih delova

Kao ovlašćeni serviser Fiat grupe posedujemo veliki lager originalnih rezervnih delova (Fiat, Lancia, Alfa i Fiat Professional). Za delove koje nemamo trenutno na stanju imamo razvijenu logistiku sa veoma kratkim rokom isporuke od 7 do 9 radnih dana direktno iz FIAT magacina u Torinu.

Šlep služba

Šlep služba

Servis poseduje sopstveno šlep vozilo koje u potpunosti zadovoljava potrebne zahteve.

Bogunović d.o.o.
Tošin Bunar 92b, Zemun
11000 Beograd
+381 (0)11 319 01 68
+381 (0)11 319 01 30
+381 (0)11 319 00 57
Radno vreme:
radnim danima: 08-17h
subotom: 08-14h
Fiat